B2B -SALES PITCH

B2B

U wenst uw commercieel project een boost te geven of uw activiteit in België en in het buitenland te ontwikkelen op het vlak van civiele drones?

Neem dan deel aan « B2B Area » georganiseerd tijdens de DRONE-DAYS 2019 en ontmoet professionals uit heel Europa.

In 2017 en 2018, mochten wij 20 verschillende Europese nationaliteiten ontvangen en werden meer dan 400 afspraken georganiseerd.

Waarom ?

« B2B Area » is een niet te missen ontmoetingsplaats van professionals uit heel Europa. Wij organiseren er een platform van voorgeselecteerde afspraken tussen professionals uit de dronesector en meer conventionele bedrijven die gebruik kunnen maken van de civiele gebruiksvoordelen van deze drones. Een doeltreffende manier om potentiële langetermijnsamenwerkingen met toekomstige klanten of partners op te starten.

In 2017 en 2018, gedurende de B2B, mochten wij meer dan 20 verschillende Europese nationaliteiten ontvangen en werden meer dan 400 afspraken georganiseerd.

Hoe ?

« B2B Area » wordt georganiseerd in samenwerking met Enterprise Europe Brussels c/o impulse.brussels (voormalig Brussels Agentschap voor de Onderneming). Enterprise Europe Brussels maakt deel uit van het Enterprise Europe netwerk, dat meer dan 60 landen omvat en actief is in het ondersteunen van bedrijven in hun internationale groei.

In de vorige editie van de B2B mochten wij onder andere de volgende deelnemers ontvangen: De Europese Commissie, de KU Leuven (BE), Delair Tech (FR), Connect Robotics (PT), Parrot (FR), Elia (BE), DronePort (BE), Ariborne Projects (PT), Air Force Institute of Technology (PL), Solvay (BE), KiwiOrange & Albert A van daalen group (NL)…

Het concept verloopt in 3 stappen :

1 ° - Registreer en maak uw bedrijfsprofiel en aangeboden en/of gezocht samenwerkingsprofiel aan op ons webplatform gewijd aan B2B (logo, beschrijving van uw activiteit, videolink)

2 ° - Analyseer regelmatig de online catalogus en reserveer vooraf uw afspraken met de andere deelnemers in de B2B alsook met alle exposanten die u interesseren. U kunt ook gevraagd worden om een afspraak te maken: u bepaalt vrij of u deze uitnodigingen al dan niet wenst te aanvaarden.

3 ° - Voor de beurs ontvangt u uw gepersonaliseerde agenda van de door beide partijen aanvaarde en bevestigde afspraken. Elk persoonlijk gesprek zal 30 minuten in beslag nemen.
Maximaal 12 afspraken/bedrijf en maximaal 2 vertegenwoordigers/bedrijf.

Tijdens de DRONE-DAYS in onze « B2B Area » kunt u gebruik maken van een rustige ruimte, met name op vrijdag 9 maart en 10 maart 2018.

De adviseurs van Enterprise Europe Brussels zullen u bijstaan bij de opvolging van de meest interessante contacten.

Voor alle praktische info (alleen beschikbaar in het Engels) bezoek: www.b2match.eu/dronedays2019

Wij blijven via het contactformulier tot uw beschikking voor verdere inlichtingen.

SALES PITCH

Sales pitch : « Een korte, efficiënte en impactvolle presentatie van een product of een dienst met als doel een diepe indruk te laten en de mensen zin te geven om meer te willen weten ».

Gedurende 20 minuten geniet u van een unieke gelegenheid om uw vaardigheden te laten waarderen en uw product/dienst onder de aandacht te brengen bij een panel van potentiële klanten.

U kan rechtsreeks vragen beantwoorden van een gericht en geïnteresseerd publiek.

Het is eveneens een ideale gelegenheid om uw prospecten uit te nodigen en hen te ontmoeten in het hart van een Europese beurs.

De onderwerpen van de verschillende presentaties worden stelselmatig op onze site aangekondigd.

Meer informatie : info@drone-days.be / contact@drone-days.be

Group EspaceDrone :

THE PLACE TO DRONE

EspaceDrone :

1er centre de formation belge

Créé en 2014

Région Wallonne

Drone-Days :

European Drone Expo

2015 -2016 - 2017

Brussels Expo (Heyzel)

Drone-Towers :

Team building - event - race

2017

Tour & Taxis (Brussels)