B2B

B2B


U wenst uw activiteit een boost te geven en te ontwikkelen in België en in het buitenland op het vlak van civiele drones?

Neem dan deel aan « B2B» georganiseerd tijdens de DRONE-DAYS 2.1 en ontmoet professionals uit heel Europa.

In 2017, 2018, 2019 en 2020, mochten wij 25 verschillende Europese nationaliteiten ontvangen en werden meer dan 500 afspraken georganiseerd.


Waarom ?


« B2B» is een niet te missen ontmoetingsplaats van professionals uit heel Europa. Wij organiseren er een platform van voorgeselecteerde afspraken tussen professionals uit de dronesector, de veiligheidsector en meer conventionele bedrijven die gebruik kunnen maken van de civiele gebruiksvoordelen van deze drones. Een doeltreffende manier om potentiële langetermijnsamenwerkingen met toekomstige klanten of partners op te starten.


Hoe ?


« B2B» wordt georganiseerd in samenwerking met Enterprise Europe Brussels in Hub Brussels (voormalig Brussels Agentschap voor de Onderneming). Enterprise Europe Brussels maakt deel uit van het Enterprise Europe netwerk, dat meer dan 60 landen omvat en actief is in het ondersteunen van bedrijven in hun internationale groei.

In de vorige editie van de B2B mochten wij onder andere de volgende deelnemers ontvangen: De Europese Commissie, de KU Leuven (BE), Delair Tech (FR), Connect Robotics (PT), Parrot (FR), Elia (BE), DronePort (BE), Ariborne Projects (PT), Air Force Institute of Technology (PL), Solvay (BE), KiwiOrange & Albert A van daalen group (NL)…


Het concept verloopt in 3 stappen :


1 ° - Registreer en maak uw bedrijfsprofiel en aangeboden en/of gezocht samenwerkingsprofiel aan op ons webplatform gewijd aan B2B (logo, beschrijving van uw activiteit, videolink)

2 ° - Analyseer regelmatig de online catalogus en reserveer vooraf uw afspraken met de andere deelnemers in de B2B alsook met alle exposanten die u interesseren. U kunt ook gevraagd worden om een afspraak te maken: u bepaalt vrij of u deze uitnodigingen al dan niet wenst te aanvaarden.

3 ° - Voor de beurs ontvangt u uw gepersonaliseerde agenda van de door beide partijen aanvaarde en bevestigde afspraken. Elk persoonlijk gesprek zal 30 minuten in beslag nemen.
Maximaal 12 afspraken/bedrijf en maximaal 2 vertegenwoordigers/bedrijf.

De adviseurs van Enterprise Europe Brussels zullen u bijstaan bij de opvolging van de meest interessante contacten.

Voor alle praktische info (alleen beschikbaar in het Engels) bezoek: www.b2match.eu/dronedays

Wij blijven via het contactformulier tot uw beschikking voor verdere inlichtingen.

 

Group EspaceDrone:

THE PLACE TO DRONE