Over ons

Opgericht in 2015, DRONE-DAYS verwelkomt elk jaar een groter en goed geïnformeerd publiek (7500 bezoekers in 2015, 9500 in 2016, 11.625 in 2017 en 12.398 in 2018) alsook meer professionele en gevarieerde exposanten.

DRONE-DAYS is een plaats van uitwisseling en ontmoeting geopend voor professionelen uit de drone-market en bedrijven waarvan de kernactiviteit baat kan hebben bij het gebruik van drones.

In 2019 zullen 85% van de exposanten komen uit de professionele wereld en 15% uit de wereld van recreatie en vrije tijd.

Ook dit jaar werken we samen met Entreprise Europe Brussels om een Europees ontmoetingsplatform in te richten tussen professionals uit de dronesector en de meer traditionele bedrijven die kunnen genieten van de voordelen van het civiel gebruik van drones (cfr B2B)

Op vrijdag en zaterdag worden thematische conferenties gehouden, onder andere door Belgocontrol, het DGLV, het Centre of Excellence uit Quebecq…

U kunt er eveneens sales pitches van commerciële bedrijven bijwonen.

Wij verwelkomen u ook om vliegdemonstaties alsook FPV-initiatievluchten bij te wonen, gegeven door specialisten

Aangezien de opnamesector een belangrijke acteur is in de sector van de drones werken wij ook samen met PHOTO-DAYS (de beurs gewijd aan de foto en de video)

TEASER 2017

Group EspaceDrone :

THE PLACE TO DRONE